APK keuring

Is uw auto weer toe aan de APK keuring? Laat uw auto snel en betrouwbaar keuren bij Autobedrijf Jack Burgwal!

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is wettelijk verplicht in Europa. Dit om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen. Om aan de minimale veiligheids- en milieueisen te voldoen wordt uw auto onder andere gekeurd op autobanden, remmen, verlichting en schokdempers. Bij Autobedrijf Jack Burgwal wordt uw auto beoordeeld door gediplomeerde APK-keurmeesters. De APK keuringen worden gedaan op basis van de officiële regelgeving van het RDW.

Als de APK van uw auto is verlopen, dan mag u de weg niet meer op. Zonder geldige APK kunt u een boete krijgen van het RDW en de politie. Mocht u een ongeluk met uw auto krijgen zonder geldige APK, dan keert de verzekeringsmaatschappij mogelijk geen geld uit. Het is daarom belangrijk om te weten wanneer uw auto APK gekeurd moet worden. Wanneer en hoe vaak uw auto gekeurd moet worden hangt af van de leeftijd van uw auto.

Bij de APK keuring worden eventuele mankementen aan uw auto opgespoord en in overleg met u vervangen op gerepareerd. U weet bij Autobedrijf Jack Burgwal altijd waar u aan toe bent en komt u nooit voor onverwachte kosten te staan. Een APK keuring is geen onderhoudsbeurt daarom raadt Autobedrijf Jack Burgwal aan om de APK te combineren met een grote onderhoudsbeurt.

Een APK biedt geen garantie voor een jaar lang zorgeloos rijden. Om zorgeloos te kunnen rijden heeft uw auto onderhoud nodig. Daarom raad Autobedrijf Jack Burgwal aan om een APK te combineren met een grote onderhoudsbeurt.

Wilt u een afspraak maken voor een APK keuring?

Neem contact met ons op via T: 0522 – 441 666 dan plannen we direct een datum en tijd voor u in. U kunt ook onderstaand formulier gebruiken om uw vraag te stellen.