VAG-specialist

VAG-Specialist

  

  

Autobedrijf Jack Burgwal is een universeel autobedrijf met een specialisme in Volkswagen Audi Gruppe (V.A.G.). Rijdt u in een Volkswagen, Skoda, Seat of Audi? Door onze ruime ervaring met deze automerken kunt u alleen de allerbeste kwaliteit van ons verwachten. Autobedrijf Jack Burgwal staat voor u klaar met servicebeurten en al uw vragen over V.A.G.. U bent van harte welkom in onze werkplaats.  
  

Wat is V.A.G.?

V.A.G. is de grootste producent van personen- en vrachtauto’s in Europa en tweede ter wereld. Zij produceren voertuigen in verschillende klassen en modellen:
Volkswagen, Skoda, Seat, Audi, Bentley, Bugatti, Ducati (motoren), Lamborghini en Porsche.

  

Servicebeurt voor uw Volkswagen, Skoda, Seat of Audi?

Van huis uit zijn wij gespecialiseerd in de merken Volkswagen, Skoda, Seat en Audi. Sinds de opstart in 1980 sleutelen wij met plezier aan deze merken waardoor wij veel expertise hebben opgebouwd. U kunt met deze merken terecht voor onderhoudsbeurten, reparaties, APK-keuringen en diagnose. Ongeacht het type of model!
Er is een speciaal ingerichte werkplaats aanwezig voor uw Volkswagen, Skoda, Seat of Audi. Dit houdt in dat wij over de juiste apparatuur en tools beschikken om uw auto goed uit te lezen en te updaten. Al het onderhoud wordt in onze werkplaats uitgevoerd. Wij keuren, onderhouden en repareren uw auto uitsluitend volgens de fabrieksvoorschriften van V.A.G.. Dit betekent ook dat wij alleen originele V.A.G. onderdelen gebruiken. Hierdoor behoudt u de fabrieksgarantie.

• Software laden
• Digitaal serviceregister voor fabrieksonderhoud up-to-date houden
• Accessoires monteren

  

Laat uw auto onderhouden door de specialist in De Wijk en omstreken! Wilt u een afspraak maken voor uw Volkswagen, Skoda, Seat of Audi? Neem dan contact met ons op of vul het formulier in.